U kunt natuurlijk een beroep doen op Guido Duijff voor allerlei klussen in huis, maar zijn echte specialiteit, passie en talent liggen bij het maken van meubels.

Bent u opzoek naar een speciaal meubel op maat? Of zoekt u een nieuwe keuken, maar kunt u op de woonboulevard niet vinden waar u naar op zoek bent? Dan doet u een beroep op Guido Duijff: hij vervaardigt precies waar u naar op zoek bent en geeft u hierbij ook advies vanuit zijn eigen vakkennis en ervaring.

Hout of plaatmateriaal

Meubels kunnen met allerlei materialen worden gemaakt, waarvan hout tegenwoordig zeker het meest populair is. Logisch ook: hout is stevig, gaat lang mee en blijft lang mooi. Daarbij is hout een materiaal met een warme uitstraling dat bij verschillende woonstijlen past. Het is ook mogelijk om meubels van plaatmateriaal te laten vervaardigen: plaatmateriaal heeft een modernere uitstraling en past mooi in een modern interieur. Ook plaatmateriaal is stevig en gaat lang mee, waardoor het ideaal is om als materiaal voor uw meubel op maat te gebruiken.

Bent u op zoek naar een meubel of keuken op maat? Schakel Guido Duijff in!

Andere klussen

Duijff Meubels en Klussen kan meubels op maat voor u vervaardigen, maar kan ook zeker andere, verscheidene klussen voor u klaren. De basis voor dit bedrijf is een jonge gemotiveerde houtbewerker met een breed scala aan vaardigheden.

Voor de volgende werkzaamheden kunt u onder meer terecht:

  • Leggen van een laminaatvloer
  • Het plaatsen (en eventueel in elkaar zetten) van meubels
  • Kasten op maat maken
  • Keukens op maat maken en montage
  • Aanleggen van elektra, gas en waterleidingen
  • Massieve houtbewerking
  • Wanden

Bent u benieuwd wat Guido Duijff voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen. U zal zo snel mogelijk teruggebeld worden.

Guido Duijff Meubels en Klussen - Portfolio

Kasten op maat

Guido Duijff Meubels en Klussen - Portfolio

Meubels op maat