Duijff Meubels en Klussen uit Hengelo is een kleinschalige onderneming die grootse klussen uitvoert! Voor maatwerk, maar ook voor klussen kunt u hier terecht. Guido Duijff is gespecialiseerd in hout en houtconstructies, maar ook voor het verrichten van diverse andere werkzaamheden kunt u een beroep op hem doen. Van installatiewerkzaamheden tot het leggen van een laminaatvloer: ook deze klussen zijn voor Guido Duijff geen enkel probleem.

Guido Duijff

Guido Duijff stelt zichzelf en zijn bedrijf graag aan u voor:

Mijn naam is Guido Duijff. In 2007 heb ik de MBO4-opleiding tot meubelmaker en interieurbouwer succesvol afgerond. Sindsdien ben ik in deze branche werkzaam.

In 2008 heb ik Duijff Meubels en Klussen opgericht. Ik ben het bedrijf destijds begonnen om af en toe een oud-werkgever van dienst te kunnen zijn. In het begin lag de focus vooral daarop. Na verloop van tijd kreeg ik via vrienden, collega’s en familie verschillende opdrachten. Dit leidde tot het besluit om de activiteiten van Duijff Meubels en Klussen verder uit te bouwen. Daarbij koos ik voor een unieke formule: ik besloot mijn werktijden zeer flexibel te houden. Daardoor kon ik de activiteiten van Duijff Meubels en Klussen combineren met een fulltime baan en werkte ik met name ‘s avonds en in het weekend voor mijn eigen onderneming.

Na een aantal jaren op deze manier te hebben gewerkt, was het tijd voor een volgende stap. Omdat de fulltimebanen niet voor het oprapen lagen, heb ik destijds besloten me als ZZP-er te verhuren aan bedrijven en particulieren die mijn inzet konden gebruiken. Momenteel ben ik met name werkzaam voor particulieren en hier haal ik ook het meeste plezier uit!¨

Flexibele klusjesman uit Hengelo

Duijff Meubels en Klussen is werkzaam in de ruime omgeving van Hengelo. Guido Duijff komt graag bij u langs, indien u wonend bent in: Twente, de Achterhoek, Gelderland, Overijssel of Drenthe. Hij is iedere dag van de week werkzaam en kan zelfs in de avonden werken, indien dit handig is voor u.

Hebt u een specifieke vraag of bent u benieuwd of Guido Duijff op de dag en tijd naar uw keuze kan werken? Neem dan gerust contact op!

Ervaring

Bent u verder geïnteresseerd in de opgedane ervaring van Guido Duijff? Dit vertelt hij er zelf over:

Tijdens mijn opleiding en tijdens mijn loopbaan heb ik diverse ervaringen opgedaan in de interieurbouw.

Voor mijn opleiding heb ik stage gelopen bij diverse bedrijven en daarin heb ik kennisgemaakt met alle takken van werkvoorbereiding. Ik heb ervaring opgedaan met het maken van werktekeningen in AutoCAD, het uittrekken van materialen op basis van tekeningen, het bestellen van materialen bij leveranciers en het contact met leveranciers, het maken van offertes en het contact met de klant.

Hoewel ik na mijn opleiding relatief weinig meer aan werkvoorbereiding heb gedaan, ik werkte in de werkplaats, heb ik mijn vaardigheden wel bijgehouden. Zodoende ben ik zeker in staat om uw werkvoorbereiding te ondersteunen.

In jaren na het slagen voor mijn opleiding ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de machinale werkplaats van interieurbouwers of meubelmakerijen. Hier heb ik geleerd om met veel verschillende machines te werken, maar ook om deze te programmeren, in te stellen en te onderhouden. Het gaat hierbij om stationaire machines, inclusief CNC gestuurde machines, maar ook om elektrisch handgereedschap. Uiteraard heb ik ook de nodige ervaring in het assembleren van interieurdelen, monteren van interieurs in de werkplaats en op locatie bij de klant. Kortom, ik ben op vele plaatsen in de interieurbouw inzetbaar.